Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

Zavrieť

V ponuke máme aj taliansku kozmetiku, ktorá je určená pre taliansky trh a je bez parabénov, parafínov, GMO, PEG, SLES, SLS, mydla, soli, ..... Najdôležitejšie je však to, že je za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Nakupujte kvalitnú kozmetiku za najnižšie ceny. 

Kozmetika 

Počet produktov v kategórii: 101
na stránke

Śampón na blond vlasy, ktorý pomáha zvyšovať prirodzený jas vlasov bez zaťaženia. Jeho receptúra je obohatená o výťažok harmančeka a medu. Vyrobené na rastlinnom pôvode, pH fyziologické.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón na rovné vlasy.  Je obohatený o výťažok z hlohu a proteíny z hodvábu. Vyrobené na rastlinnom pôvode,  pH fyziologické. 

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón na normálne vlasy. Je obohatený o bambusový extrakt a o extrakt z Aloe vera. Vyrobené na rastlinnom pôvode,  pH fyziologické.  

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón na zničené, lámavé a krehké vlasy. Je obohatený o Arginín a ceramid. Bez silikónov.

8,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón na  normálne a jemné vlasy, obohatený o Aloe vera, hydratačný. Bez silikónov a parabénov. 

8,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

BIO kúpeľ na telo a vlasy. Žiadne GMO, SLS a SLES, PEG, PPG, parabény, parfum bez alergénov. Proteíny z ryže majú zmäkčovaciu funkciu, voda z nechtíka pôsobí upokojujúco a dezinfikuje, voda z Malvy, bylinný kvet stimuluje imunitný systém.

8,89 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

BIO detský olej. Obsahuje špeciálnu formulu, iba z čistých rastlinných olejov lisovaných za studena. 

8,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Čistiace mlieko pre normálnu a zmiešanú pokožku tváre. Bez parabénov, silikónov a PEG. Bez farby. Testovaný na ťažké kovy: nikel, chróm a kobalt.

7,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Prípravok pod oči z oleja šípkovej ruže. Jeho rýchle vstrebanie umožňuje použitie aj tesne pred nanesením make-upu. Bez parabénov, silikónov, GMO a PEG. Bez farby. Testovaný na ťažké kovy: nikel, chróm a kobalt.

10,35 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

24h hydratačný krém na tvár BIO z oleja šípkovej ruže. Obsahuje bambucké maslo a zvláčňujúce živiny betaín, erythritol ovocný cukor.Žiadne GMO, silikóny, SLS a SLES, PEG, parabény, farbivá. Dermatologicky testované. Testovaný na ťažké kovy: nikel, chróm a kobalt. 

15,39 € S DPH
Nieje skladom

Šampón pre mužov určený pre všetky typy vlasov. Obsahuje panthenol, ktorý pôsobí hydratačne. pH neutálne. 

4,09 € S DPH
Nieje skladom

Detský masážny olej. Ľahko sa vstrebáva. Neobsahuje konzervačné látky,  parabény, farbivá, alkohol. Dermatologicky testované na citlivú pokožku. Hypoalergénny.

7,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón pre všetky typy vlasov. Ľanové semienka obsahujú látky, ktoré hydratujú, vyživujú vlasy a zanechávajú ich obzvlášť jemne. Neobsahuje parabény. Obsah niklu menej ako 0,00001%. Dermatologicky testované.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón  na vlasy s extraktom z ľanového semienka, ktoré intenzívne pôsobí na zmäkčovanie vlasov a pokožky hlavy.

2,99 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Telové mlieko pre suchú pokožku. Obsahuje ľaový olej, vitamín E.  Je rýchlo absorbované a nemastné. Bez soli, parabénov a farbív. Dermatologicky testované.

3,12 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni
Zobrazených 1 - 15 z 101 položiek

Top