Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

Zavrieť

V ponuke máme aj taliansku kozmetiku, ktorá je určená pre taliansky trh a je bez parabénov, parafínov, GMO, PEG, SLES, SLS, mydla, soli, ..... Najdôležitejšie je však to, že je za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Nakupujte kvalitnú kozmetiku za najnižšie ceny. 

Kozmetika 

Počet produktov v kategórii: 101
na stránke

Nový dermoprotektívny a hypoalergénny vzorec až na 48 hodín. Bez alkoholu a parabénov.  Nezanecháva biele ani žlté škvrny.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Sprchový gél Fiori bianchi obsahuje tekutinu s ochrannými vlastnosťami na zmäkčenie pokožky. Dermatologicky testované. Neobsahuje parabény a je hypoalergénny. Obsah niklu menej ako 0,00001%.

2,80 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Výživné mydlo na ruky a tvár s arganovým olejom, vitamínom E a 100% BIO ovsom. Bez parabénov. Jemný. Testované na nikel.

3,00 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemný intímny čistiaci gél s obsahom malvy, harmančeka a 100% BIO ovsa. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel. Fyziologické pH

3,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Intimná hydratačná čistiaca antibakteriálna látka s mandľovým a 100% BIO ovseným mliekom. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel. Fyziologické pH.

3,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Hydratačný sprchový gél s mandľovým a 100% BIO ovseným mliekom. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Jemný. Testované na nikel.

3,60 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemný šampón s malvou, kamilkami a 100% BIO ovsom. Vhodný pre všetky typy vlasov. Dermatologicky testované. Bez parabénov, silikónov. Testované na nikel.

4,08 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Reštrukturalizujúca maska na vlasy s arganovým olejom, vitamínom E a 100% BIO ovsom. Vhodný na časté použitie.Bez parabénov. Testované na nikel.

5,76 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemné hydratačné telové mlieko s mandľou a 100% BIO ovsom, vhodné pre všetky typy pleti. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

4,20 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemný a výživný krém s arganovým olejom, vitamínom E a 100% BIO ovsom, vhodný  pre všetky typy pleti. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

4,20 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemné,  hydratačné čistiace mlieko s mandľovým mliekom a 100% BIO ovsom je ideálne na jemné odstránenie make-upu a jemné čistenie tváre. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

3,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemná micelárna voda z malvy, kamilkami a 100% BIO ovsom  je ideálna na čistenie citlivej a jemnej pokožky. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

5,40 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Denný krém s arganovým olejom, vitamínom E a 100% BIO ovsom. Dodáva pokožke hydratáciu a elasticitu. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Testované na nikel. Jemný parfum.

8,04 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Nočný krém s ceramidmi, vitamínom C a 100% BIO ovsom. Starostlivá a inovatívna formulácia pôsobí počas nočného odpočinku. Dermatologicky testovano. Bez parabénov. Testované na nikel. Jemný parfum.

8,04 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Hydratačný krém na tvár s mandľovým a 100% BIO ovseným mliekom bol vyvinutý na časté použitie počas 24 hodín. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Testované na nikel. Jemný parfum.

8,04 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni
Zobrazených 31 - 45 z 101 položiek

Top