Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

Zavrieť

V ponuke máme aj taliansku kozmetiku, ktorá je určená pre taliansky trh a je bez parabénov, parafínov, GMO, PEG, SLES, SLS, mydla, soli, ..... Najdôležitejšie je však to, že je za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Nakupujte kvalitnú kozmetiku za najnižšie ceny. 

Kozmetika 

Počet produktov v kategórii: 101
na stránke

Pôsobí proti tvorbe kazu, zubného kameňa a plaku na prirodzené biele zuby. Nová aróma s čerstvou mätou osviežuje dych a zabezpečuje intenzívnu extra – sviežosť.

1,89 € S DPH
Nieje skladom

Vďaka novej arómy polárnej mäty zaisťuje dlhotrvajúci pocit sviežosti. Mikrokryštály jemne čistia zuby a bojujú proti zubnému plaku, kazu a nepríjemnému dychu.

1,89 € S DPH
Nieje skladom

Zabraňuje tvorbe kazu, účinne odstraňuje povlak, účinne pôsobí proti škvrnám a obnovuje lesk zubov. Nová mätová chuť osviežuje dych a zabezpečuje intenzívnu a dlhotrvajúcu extra čerstvosť.

1,89 € S DPH
Nieje skladom

Obsahuje Avokádo – mimoriadny zdroj vitamínov a minerálov a Ceramidy – molekuly, ktoré pomáhajú posilňovať kapilárnu štruktúru vlasov. Dermatologicky testované.  Testované na nikel 0,00001%. 

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Svieža a obklopujúca vôňa, ktorá kombinuje vôňu Borotalco so zelenými a citrusovými tónmi. Obsahuje microtalco, ktorý pohlcuje potenie, reguluje dlhotrvajúci účinok až na 48h. 0% alkohol. 

4,99 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Detský ochranný krém navrhnutý špeciálne pre boj a prevenciu podráždenej a sčervenanej pokožky dieťaťa spôsobenej od plienky. Dermatologicky testovaný na citlivú pokožku. Klinicky testovaný. Hypoalergénny. Neobsahuje parabény.

7,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Čistiace obrúsky osviežujúce. Vďaka vzorcu s micelárnou vodou bez alkoholu, PEG, minerálnych olejov a parabénov sú obzvlášť vhodné na čistenie a obnovenie najcitlivejšej a najjemnejšej pokožky.

1,89 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Krém na ruky so 100 % BIO arganovým olejom.  Arganový olej je bohatý na vitamín E a A, nenasýtené kyseliny, omega – 3 mastné kyseliny. Má antioxidačné vlastnosti, hydratuje a chráni pokožku.

3,59 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Čistiaci gél na tvár s aloe vera a 100% BIO ovsom.  Dermatologicky testované. Bez parabénov. Testované na nikel.

5,40 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Reštrukturalizačný a dezinfekčný krém na ruky. Dermatologicky testované. Bez parabénov.

4,56 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Deodorant so zeleným čajom a 100% BIO ovsom. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Bez hliníkových solí. Bez alkoholu. Testované na nikel.

5,04 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Deodorant bez plynu s kosatcom a 100% BIO ovsom. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Bez hliníkových solí. Bez alkoholu. Testované na nikel.

5,04 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Deodorant s granátovým jablkom a 100% BIO ovsom. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Bez hliníkových solí. Bez alkoholu. Testované na nikel.

5,04 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni
Zobrazených 61 - 75 z 101 položiek

Top