Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

Zavrieť

V ponuke máme aj taliansku kozmetiku, ktorá je určená pre taliansky trh a je bez parabénov, parafínov, GMO, PEG, SLES, SLS, mydla, soli, ..... Najdôležitejšie je však to, že je za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Nakupujte kvalitnú kozmetiku za najnižšie ceny. 

Kozmetika 

Počet produktov v kategórii: 101
na stránke

Hydratačné sérum s mandľovým mliekom, vitamínom C a 100% BIO ovsom pôsobí rýchlo na obnovenie hydratácie jemnej pokožky tváre. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Testované na nikel. Jemný parfum.

9,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemný očný krém  s kyselinou hyalurónovou, vitamínom C a 100% BIO ovsom.  Silný a zamatový,  vyživuje, hydratuje  a nezanecháva pokožku mastnú. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Testované na nikel. Jemný parfum.

8,52 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Vďaka inovatívnej formulácii obohatenej o arganový olej, vitamín E a 100% BIO ovsom aktívne pôsobí na obnovenie elasticity a ochrany kože rúk. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

3,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Hydratačný krém na ruky pre každodennú ochranu rúk. Jeho nový vzorec je obohatený o mandľové mlieko a 100% BIO ovsom aktívne hydratuje pokožku rúk. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

3,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Intímny gél s výťažkami z malvy a harmančeka dodávajú pocit sviežosti. pH 5,0. Dermatologicky testované. 

2,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Deodorant v spreji NEUTRO so 100% sviežosťou. Reguluje potenie a pohlcuje pachy. Nezanecháva fľaky na oblečení. Dermatologicky testované.

2,39 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Sprchový gél pre intenzívnu krásu a regeneráciu. Jeho neutrálna formula je obohatená o kolagén a oleje.0% alkohol, 0% hlinité soli, 0% parabény. Klinicky testované, pH neutrálne. 

4,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Výživný šampón pre poškodené vlasy. Vďaka výživným vlastnostiam materskej kašičky a olivového oleja, budú vaše vlasy intenzívne vyživované a zosilnené. Bez parabénov, parafínu, silikónu, GMO.

2,79 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Posilňujúci šampón pre časté použitie a vhodný pre všetky typy vlasov z chmeľa a semená prosa. Bez parabénov, parafínu, silikónu, GMO. 

2,79 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón pre krehké a jemné vlasy. Vďaka ochranným a zjemňujúcim vlastnostiam harmančeka a ľanového semiačka. Bez parabénov, parafínu, silikónu, GMO.

2,79 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Balzam na normálne a mastné vlasy. Prírodná hlina a extrakt z citrónu pomáha zlepšiť rozčesávanie a obnoviť prirodzenú jemnosť a jas vlasov.

2,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Zubná pasta osviežujúca. Je obohatená o výťažky s mäty a eukalyptu, ktoré zaručujú dlhodobé osviežujúce účinky až na 12 hodín.

1,89 € S DPH
Nieje skladom

Šampón pre neposlušné vlasy z japonských kúpeľných minerálov. Je obohatený o vitamíny a mastné kyseliny. Vitamín E a F zmení vlasy a vitamín PP pomáha posilňovať vlasy. Bez parabénov.

2,79 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Ultra tenké nočné hygienické vložky. Vrchná vrstva je z extraktu prírodného harmančeka a hodvábnych proteínov. Super absorpčné jadro.Dermatologicky testované. 

2,29 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Ústna voda bez alkoholu s fluórom pre silné a zdravé ďasná. Citrát draselný a zinočnatý pomáhajú znížiť citlivosť nervovým zakončeniam a poskytujú úľavu zubom a ďasnám. Allantoín upokojuje a chráni ďasná.

3,99 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni
Zobrazených 46 - 60 z 101 položiek

Top