Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

Zavrieť

V ponuke máme aj taliansku kozmetiku, ktorá je určená pre taliansky trh a je bez parabénov, parafínov, GMO, PEG, SLES, SLS, mydla, soli, ..... Najdôležitejšie je však to, že je za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Nakupujte kvalitnú kozmetiku za najnižšie ceny. 

Kozmetika 

Počet produktov v kategórii: 101
na stránke

Šampón na rovné, hladké, jemné a hodvábne vlasy s keratínom. Vďaka keratínu zaisťuje vlasom novú energiu a vitalitu. Neobsahuje parabény. Dermatologicky testované. Testované na nikel. Obsah niklu menej ako 0,00001%.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Telové mlieko hydratačné. Obsahuje proteínu hodvábu, vit. E, mandľového mlieko.Dermatologicky testované.

3,48 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Telové mlieko na suchú pokožku. Vďaka  zloženiu s hodvábnymi proteínmi, mandľovým olejom a vitamínom E, ktoré poskytujú intenzívne vyživovanie  pokožky.Dermatologicky testované. 

3,48 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Sprchový gél s 3 kozmetickými olejmi. Zvýrazňuje farbu pokožky a dodáva jej lesk.Neobsauje parabény a je hypoalergénny. Obsah niklu menej ako 0,00001%. Dermatologicky testované.

2,79 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Dezodorant v spreji hypoalergiciký. 0% antiperspirant, 0% alkohol, 0% hlinité soli, 0% parabény.  

4,19 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Detský jemný šampón. Žiadne GMO, SLS a SLES, PEG, PPG, parabény, parfum bez alergénov. Rastlinné látky v šampóne: voda z Malvy a bylinný kvet známy ako upokojujúci.

8,89 € S DPH
Nieje skladom

Olej na vlasy zložený z mimoriadnych a vzácnych olejov zo špeciálnou kombináciou oleja z Macadamia, babassu a mandľového oleja.

5,79 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón proti vypadávaniu vlasov pre mužov. Obsahuje kerastim S, ktorý má oživujúce a posilňujúce vlastnosti, pomocné látky pre prevenciu vypadávania vlasov.pH prirodzené.

4,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Sprchový gél so šampónom pre mužov, ktorý spojí jemnosť šampónu a sviežosť sprchového gélu pre každodenný pocit hydratácie. pH prirodzené, neobsahuje mydlo, farbiva a opacizzanti.

3,29 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Gél na intímnu hygienu Fresh pre najcitlivejšiu pokožku. Dermatologicky testované. Bez parabénov. pH 4,5. 

2,39 € S DPH
Nieje skladom

Regeneračný sprchový šampón Essenze power pre mužov. pH neutrálne, neobsahuje mydlo, farbivá.

3,29 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Mydlo na ruky Gardenia s tekutým krémom pre jemnú pokožku. Obsahuje ryžové mlieko, ktoré pôsobí zvláčňujúco. Neobsahuje parabény a je hypoalergénny. Dermatologicky testované. Obsah niklu menej ako 0,00001%. 

4,09 € S DPH
Nieje skladom

Dezodorant v spreji s extraktmi z čaju a bergamotu. Ochrana až na 48 hodín.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón na suché vlasy, ktorý vyživuje štruktúru vlasov a dodáva im jemnosť a lesk. Je obohatený o ovsený extrakt a pšeničné proteíny.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Šampón proti lupinám, ktorý pomáha vyživovať pokožku hlavy a  zabraňuje opätovnému vzniku lupín. Je obohatený o rozmarín a extrakt z myrty.

3,09 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni
Zobrazených 16 - 30 z 101 položiek

Top