Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

Zavrieť

Zoznam produktov výrobcu / značky: AVENIL

Všeobecná charakteristika značky:
- 100% BIO extrakt z ovsa + súčasťou výrobkov je aj: argánový olej,
vitamín E a C, harmanček, malva, mandľové či ovsené mlieko, kyselina
hyalurónová
- neobsahuje parabény
- testovaná na nikel
- dermatologický testovaná
- žiadne testy na zvieratách
- vegan (žiadne živočíšne zložky)
- vhodné pre deti
- obal je plne recyklovateľný
na stránke

Jemná micelárna voda z malvy, kamilkami a 100% BIO ovsom  je ideálna na čistenie citlivej a jemnej pokožky. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

5,40 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Výživné mydlo na ruky a tvár s arganovým olejom, vitamínom E a 100% BIO ovsom. Bez parabénov. Jemný. Testované na nikel.

3,00 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemný šampón s malvou, kamilkami a 100% BIO ovsom. Vhodný pre všetky typy vlasov. Dermatologicky testované. Bez parabénov, silikónov. Testované na nikel.

4,08 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Hydratačné sérum s mandľovým mliekom, vitamínom C a 100% BIO ovsom pôsobí rýchlo na obnovenie hydratácie jemnej pokožky tváre. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Testované na nikel. Jemný parfum.

9,36 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Hydratačný sprchový gél s mandľovým a 100% BIO ovseným mliekom. Dermatologicky testované. Bez parabénov. Jemný. Testované na nikel.

3,60 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemné hydratačné telové mlieko s mandľou a 100% BIO ovsom, vhodné pre všetky typy pleti. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

4,20 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni

Jemný a výživný krém s arganovým olejom, vitamínom E a 100% BIO ovsom, vhodný  pre všetky typy pleti. Dermatologicky testované. Bez parabénov, jemný. Testované na nikel.

4,20 € S DPH
Dodanie: 2 až 3 dni
Zobrazených 16 - 29 z 29 položiek

Top